Dordogne Vakantie

Alles over vakantie en reizen

  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
By - admin

MASSAGE OP VAKANTIE VERBETERT JE WEERSTAND

Er zijn twee stromingen in de Thaise massage. Maar daarnaast heb je vele verschillende soorten massages in Thailand. (De Noordelijke Thaise Massage) (De Zuidelijke Thaise Massage ) Een Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering. Je voorkomt en verhelpt er lichamelijke en psychische klachten mee. Het zorgt voor versoepeld weefsel en heeft nog veel meer voordelen: Verlicht pijn in de rug, schouder, het hoofd en vermindert spierspanning, Bevrijdt blokkades in de energiestroom, Stimuleert het zenuwstelsel, Verjongt het lichaam, Helpt tegen slapeloosheid en vermoeidheid, Vermindert stress De Traditionele Thaise massage is zonder olie, is erg stevig en kan in sommige gevallen een beetje pijnlijk zijn (als de spieren flink vastzitten).

De Thaise massage is een stevige massage en helpt om het lichaam in balans te brengen. In sommige gevallen kan de massage een beetje pijn doen, De massagevorm zorgt voor ontspanning en activering en helpt met het voorkomen van lichamelijke en psychische klachten Onder deze behandeling valt : krachtige kniemassage , traditionele thaise massage, thai yoga massage.

MASSAGE OP VAKANTIE VERBETERT JE WEERSTAND

Shiatsu Shiatsu is een Japanse massagetechniek voor preventieve gezondheidszorg die vitaliteit bevordert en vermoeidheid bestrijdt door druk toe te passen op specifieke punten van het lichaam. Tijdens de behandeling houdt je meestal je kleding aan en is het doel van de behandeling om blokkades op te heffen. De letterlijke vertaling van Shiatsu is ‘vinger’ en ‘druk’. massage maastricht centrum.

Shiatsu is een , wat inhoudt dat lichaam en geest als één geheel worden gezien. Shiatsu is een massagesoort die op veel punten gelijk is met acupunctuur, maar niet helemaal. Shiatsu is welbekend om de behandeling op de mat op de grond maar kan ook op een massagetafel worden uitgevoerd We hebben ook nog Shiatsu massage Bij deze massage worden drukpunten uit de Aziatische leer gebruikt in samenwerking met Deep Tissue technieken – massage maastricht centrum.

Body Pleasure

Wij geven niet de Ayurvedische variant. Hopelijk in de toekomst wel. Net als andere massages, heeft de Indian Head veel voordelen: Betere afvoer van afvalstoffen uit de huid, Helpt tegen huidverslapping in het gezicht. Verbetering van de conditie van de gezichtshuid, Verminderen van hoofdpijn klachten. hotstone stenen. Verminderen van nek en schouderklachten (massagesalon maastricht).

Een Indian Head helpt je om je geest tot rust te brengen, Deze massage staat er om bekend dat het niet alleen goed is voor je fysieke staat, maar dat je er ook veel psychische voordelen aan kunt ervaren Detox 10. Detoxmassage Een Detox massage, ook wel genoemd, is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert.

Thai Massage

Lymfedrainage is ontwikkeld in de jaren dertig van de vorige eeuw door Emil en Estrid Vodder. Na de Tweede Wereldoorlog werd deze massagevorm erg populair in Frankrijk, toen ze merkten dat verschillende soldaten kampte met gezwollen lymfeklieren. ontspanningsmassage limburg. Tegenwoordig is er geen duidelijke indicatie voor de gezondheidsvoordelen op de lange termijn van een lymfedrainage massage.

Dit wordt meegenomen tijdens de massage. Er bestaan verschillende soorten massages die mogelijk zijn als je zwanger bent. Wij gebruiken technieken uit de Lomi Lomi en besteden extra veel aandacht aan de gebieden die het zwaar te verduren hebben deze periode. soorten massage Er zijn verschillende soorten babymassages. Wij geven de Shantala massage.

Kies bewust voor een massage voordat je op reis vertrekt en ga langs bij  personal trainer mechelen ! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Lig je eindelijk op het strand, lukt het maar niet om je hoofd in de ontspanning-modus te krijgen. Je denkt steeds weer aan dat ene werkmailtje en ook dat event dat je nog moet organiseren laat je maar niet los. De oplossing? Juist, rol die tafel maar op. Een massage bevordert namelijk de aanmaak van de feelgood hormonen serotonine en oxytocine, waardoor je malende gedachten hopelijk volledig naar de achtergrond verdwijnen. Als je met een probleem worstelt, is het bovendien heel slim om het even los te laten om later – op een onbewaakt moment – ineens de oplossing te hebben. En dat moment zou heel goed ná die massage kunnen zijn